Website bouwen

website bouwen

Deze vraag heb ik me nu al heel vaak gesteld. Een website bouwen. Ik wilde het eerst een keer doen voor de schaakvereniging waar ik bij ben aangesloten. Het leek me heel leuk om andere schaakliefhebbers op de hoogte te houden van de activiteiten die wij organiseren en de kampioenschappen waar we aan deelnemen via een mooie betrouwbare webpagina. Ik nam contact op met verschillende bedrijven die me konden helpen met het maken van een website. ‘Bouwen jullie ook internetpagina’s voor schaakverenigingen?’, vroeg ik dan aan hen. De meeste bedrijven die wel voor een schaakclubje een website bouwen willen vroegen echter een enorm hoge prijs. Ik vroeg me af of dit ook goedkoop kon. Na al dat zoeken gaf ik de moed bijna op. Gelukkig vond ik het volgende bedrijf op internet, genaamd This is Great. Zij boden wel een goede prijs.

Een website bouwen kan heus wel goedkoop

Occasion Domein heeft mij laten zien dat een website bouwen veel goedkoper kan dan andere bedrijven willen doen geloven. Die houden de schijn op dat voor het maken van een webpagina heel veel expertise nodig is waardoor ze een extreem hoge prijs kunnen vragen. Dit is echter niet het geval. Natuurlijk heb je wel bepaalde vaardigheden nodig. Daarom kan ook niet iedereen zomaar een website bouwen. Maar het hoeft ook niet heel veel geld te kosten. Dat laat het bedrijf Occasion Domein duidelijk zien.

Mijn schaakvereniging had zomaar een mooie internetpagina

Een website bouwen. Het is me uiteindelijk toch gelukt. Nou ja, niet zonder de hulp van het bedrijf This is Great. Maar de webpagina is er! Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om het voor elkaar te krijgen. Een website bouwen is erg makkelijk als This is Great het doet!

Scroll to Top