Responsive webdesign voor je site

Dit is een tekst over responsive webdesign. Wellicht heb je nog nooit van deze term gehoord en dat is ook niet zo heel erg vreemd want het is een tamelijk onbekend thema bij het grote publiek. Dat vinden wij erg jammer en we hopen dan ook van harte dat we dankzij deze tekst iets bij kunnen dragen om responsive webdesign te populariseren. Wij hebben zelf de techniek en de kennis om responsive webdesign uit te voeren. Waar komt het nu precies op neer? Zoals jullie ongetwijfeld wel weten is het internet een relatief jong medium. Pas aan het einde van de jaren negentig werd het populairder tot het punt dat er geen ontkomen meer aan was. Veel apparaten om ons heen hebben een permanente internetverbinding en zelfs in het openbaar vervoer of op openbare plekken is het mogelijk om gratis gebruik te maken van een Wi-Fi verbinding. Dat is ook de reden dat er veel gebruik kan worden gemaakt van dit medium op de huidige telefoons, de zogenaamde smartphones, de tablets en op laptops. Zoals je wel zult begrijpen levert dit nogal wat problemen op voor websitebouwers. Er zijn immers diverse lay-outs nodig om te kunnen voldoen aan de vraag van alle soorten beeldschermen die er op het moment zijn. Vroeger betekende dit een totale ramp voor telefoongebruikers die vlug iets op wilden zoeken op het internet. Ten eerste duurde dit nog erg lang vanwege het trage internet en ten tweede werd de site veel te groot weergegeven. Het leek alsof je een site bekeek op het beeldscherm van je pc en we vermoeden zo dat dat scherm vele maten groter is dan die van je smartphone. Dat werd dus lang scrollen en leverde vele ergernissen op. Om hier iets aan te doen is responsive webdesign in het leven geroepen. Natuurlijk heeft dit altijd al wel bestaan maar het is nu echt een booming business en werkt voortreffelijk. Voor vele sites is de klant de koning en daarom is het fijn dat ongeacht het apparaat dat je gebruikt een heldere lay-out kunt zien van de site waar je gebruik van maakt. Responsive webdesign zorgt ervoor dat dit het geval is voor alle apparaten en alle websites.

Heb je behoefte aan responsive webdesign voor je site? Neem contact op!

Wij van Webton zijn op het gebied van responsive webdesign van alle markten thuis. Kijk maar eens naar de vele positieve reviews van tevreden klanten die je al zijn voorgegaan in de responsive webdesign. Wellicht doen zij je ervan overtuigen dat responsive webdesign absoluut de moeite waard is en dat Webton het ultieme bedrijf is om dat voor elkaar te krijgen. Een belangrijk punt bij responsive webdesign is dat de lijst met apparaten vernieuwd wordt. Oudere websites hebben vaak ouderwetse lijstjes waar apparaten op staan die allang niet meer worden gebruikt. De technologie staat niet stil en het ontwikkelen van smartphones en tablets blijft doorgaan. Oudere sites worden nog altijd slecht weergegeven op dergelijke machines en dat is uit den boze. Dat is dan ook een heikel punt waar we direct naar gaan kijken. De technologie die hiervoor wordt gebruikt is in de meeste gevallen hopeloos verouderd. Dat wil zeggen dat de nieuwe apparaten een dergelijke site niet aankunnen. Wij beschikken over de allernieuwste software en technologie om uw site en boost te geven waar je u tegen zegt. Deze technologie zorgt ervoor dat de detectie van alle apparaten wordt uitgevoerd op basis van beeldschermresoluties. Daardoor komen de eerdergenoemde problemen niet meer voor. Dat is een van de belangrijkste pijlers binnen responsive webdesign en de tot stand houding van deze software behoort onder andere tot onze dagelijkse zaken. Wij blijven hierin onderzoek doen en maken gebruik van het onderzoek dat aan de technische universiteit van Twente in Enschede wordt verricht. Er zijn diverse trucjes die men toepast om een site overzichtelijk te houden. Een aantal willen we u niet onthouden staan hieronder.

  • Hou de zinnen kort. Dat leest prettiger en oogt mooier.
  • Responsive webdesign kan in combinatie met CMS.
  • Er is altijd sprake van een broncode dat kan worden weergegeven op alle apparaten.

Vergeet niet te denken aan andere vormen van internetmarketing

Responsive webdesign is een manier van goede internetmarketing. Het is immers van groot belang om op alle beschikbare apparaten goed te kunnen worden weergegeven. Met responsive webdesign heb je dus een handig gereedschap in handen en wij van Webton komen dit graag voor u regelen. Lijkt u dit wel wat? Schroom dan niet maar bel ons of mail ons. Wij staan dag en nacht voor u klaar om al uw prangende vragen op het gebied van responsive webdesign te beantwoorden. Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen op het gebied van internetmarketing. Zit uw site in het slob? Dan nemen we er graag een kijkje naar want wellicht helpt het om het een en ander door ons te renoveren. Ook kunnen we een app laten maken zodat gebruikers nog sneller op uw site terecht kunnen komen via hun smartphone of tablet. En om hoger in Google terecht te komen kunt u kiezen voor onze linkbuilding experts en de schrijvers van seo teksten. Als u hier gebruik van maakt staat u binnenkort op de landingspagina wanneer men naar uw site op zoek is. Wacht dus niet langer en ga met ons in zee. Responsive webdesign zal een groot verschil gaan uitmaken voor het aantal bezoekers. Dus ga voor responsive webdesign van Webton.

Comments are closed.

Scroll to Top