Of u nou een beginnend bedrijf bent of al heel wat jaren in het vak zit, of u nou diensten of producten levert, of u een grote of kleine afzetmarkt heeft, wat voor onderneming u dan ook runt, één ding is voor een ieder belangrijk: een goede website. In de 21ste eeuw is een website laten maken niet meer dan normaal: het is van belang dat u een goede webpagina heeft zodat een heel groot gedeelte van uw klanten en potentiële klanten u kan vinden en uw bedrijf kan bekijken op het internet. Vrijwel iedereen in de westerse wereld zit per dag heel wat uren achter een computer, achter het internet, en juist daarom is het zo ontzettend belangrijk dat u daar op inspeelt. U heeft een goede site nodig om uw publiek te bereiken: een website laten maken dus. Het is relatief gemakkelijk om zelf een webpage te maken en online te zetten, maar als u professioneel over wilt komen, dient u ook een professional in te huren om die webpagina van uw bedrijf goed over te laten komen. U kunt beter een website laten maken dan er zelf mee aan de slag te gaan. Voor u het weet zet u iets online wat wordt gekoppeld aan uw onderneming en daar een amateuristisch imago aan koppelt. Een website laten maken heeft niet alleen als voordeel dat de site er waarschijnlijk beter uitziet, er zijn vele voordelen aan verbonden.

De voordelen van een website laten maken

Als een expert bezig is met uw homepage is dat goed voor uw bedrijf. Maar waarom precies? Hierbij een aantal voordelen op een rijtje.

  • De vormgeving van uw website is erg belangrijk: voor veel mensen zal een bezoek aan de webpagina een eerste kennismaking zijn met uw onderneming. Het is op dat moment essentieel dat uw bedrijf goed overkomt en een professionele uitstraling heeft. Een expert zal dit eerder bereiken dan wanneer u zelf iets in elkaar zet, hoe handig u daar ook in bent. Een website laten maken is dus aan te raden.
  • Het creëren van overzicht op een homepage is best moeilijk, maar een goede webdesigner kan u daarmee helpen. Het is namelijk van groot belang dat websitebezoekers een overzichtelijke site zien en snel doorhebben waar uw onderneming voor staat en wat ze voor hen kan betekenen.
  • De technische specificaties van de website zijn ook belangrijk: het moet er niet alleen goed uitzien maar ook goed in elkaar zitten. Waarom? Ten eerste omdat uw pagina’s dan beter vindbaar zijn: belangrijke zoekmachines zoals Google hebben hun algoritmes ingesteld op professioneel gebouwde sites. Daarnaast is het van belang dat uw visitekaartje er in elk licht goed uitziet: in iedere browser, op elke mobiele telefoon en op ieder tablet moet uw website een goede indruk maken. Een website laten maken en er niet zelf mee aan de slag gaan, is daarom essentieel.

Een website laten maken is dus verstandig: een professionele aanpak zal zichzelf terugverdienen. Wat is er namelijk belangrijker voor een bedrijf dan dat potentiële klanten weten dat je bestaat, en ook nog een goede indruk van je krijgen?

Website laten maken door Webton

Webton is een webdesignerbedrijf dat al sinds 1999 bestaat, vroeg in het computertijdperk. We hebben dus ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan gedurende de afgelopen vijftien jaar en een website laten maken door ons is daarom een goed idee. Wij zijn bezig met allerlei aspecten van webdesign. Niet alleen de vormgeving is voor ons belangrijk, wij investeren ook geld, tijd en energie in de vele commerciële mogelijkheden van websites. Het internet is hét platform om bedrijven te presenteren. Het is niet duur, heeft een potentieel gigantisch bereik en er is ontzettend veel mogelijk. Natuurlijk is het wel zo dat veel onderneming gebruik maken van deze voordelen van het World Wide Web, daarom moet een website eruit springen. Een goede site valt op en is goed vindbaar. Webton heeft zich daarom ook toegelegd op search engine optimization. Een website laten maken bij ons betekent dat de site goed vindbaar is. Zoekmachine optimalisatie is nog een stapje verder: als u echt hoog in de zoekresultaten van gigantische search engines zoals Google wilt eindigen, dan dient u daar in te investeren. Optimalisatie houdt in dat wij voor u aan de slag gaan: we zetten onze kennis van hoe zoekmachines werken in om uw webpagina’s te optimaliseren. Een professionele website laten maken heeft al een groot deel van onze criteria gevuld.

  • Technisch goede pagina’s die gemakkelijk te doorzoeken zijn door veelgebruikte algoritmes.
  • Teksten op de site zijn duidelijk geschreven en er komen niet te veel of te weinig keywords in voor.

Maar daarnaast gaan we ook werken aan linkbuilding: we zorgen dat er veel relevante teksten op het internet verwijzen naar uw website. Een website laten maken die helemaal is aangepast op zoekmachines kan erg voordelig zijn voor uw bedrijf. Als u bijvoorbeeld veel concurrenten hebt – u heeft een drukkerij in Groningen, maar er zitten erg veel drukkerijen in die stad – dan zorgen wij ervoor dat uw bedrijf eerder gevonden wordt door mensen die ‘drukkerij Groningen’ als zoekterm intypen in een search engine, dan uw vele concurrenten. Dat kan net het verschil betekenen tussen veel of weinig klanten die uw onderneming leren kennen. Voor meer informatie rondom onze strategieën en prijzen kunt u een kijkje nemen op onze website. Of u kunt natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

website maken

Comments are closed.

Scroll to Top